1. Puteti face comanda direct la telefon: 0726301169
  2. Puteti trimite comanda direct pe email la adresa: contact@aseptica.ro. Emailul trebuie sa contina: comanda dvs, datele de facturare, adresa de livrare si un numar de telefon unde va putem contacta.
  3. Dati comanda direct pe site, respectand urmatorii pasi:
  • Alege produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, completati cantitatea dorita si apasati pe butonul „Adauga in cos”. Produsul / produsele alese vor fi adaugate in cosul de cumparaturi.

  • Cosul de cumparaturi

In dreapta sus a paginii veti vedea un buton “Vezi cosul”.  Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

  • Date personale

Completati datele personale in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, deoarece un consultant va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. .

  • Date livrare

Puteti primi produsele la adresa dorita de dumneavoastra. Pentru aceasta, completati in formularul contului dumneavoastra datele de livrare. Daca datele de livrare corespund cu datele de facturare, bifati optiunea „Produsele si factura trebuie sa ajunga la aceeasi adresa”. Daca adresa de facturare este diferita, trebuie sa o completati si pe aceasta.

Produsele comandate pot fi ridicate si din reteaua Aseptica din Bucuresti si Pitesti.
Pentru aceasta, trebuie ca atunci cand plasati comanda sa selectati optiunea de ridicare din magazin, precum si magazinul pe care il preferati. Dupa plasarea cu succes a comenzii, veti fi contactat de colegii din respectivul magazin, pentru a stabili impreuna detaliile necesare.

  • Transport si Modalitatea de plata

In aceasta caseta aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata. Aveti de ales intre plata cu numerar la sediul Aseptica, ordin de plata, plata la destinatie, plata cu cardul online, plata in rate.

  • Observatii comanda

Puteti mentiona ora la care doriti ca produsele sa fie livrate sau alte eventuale observatii.
Daca doriti sa primiti newsletter cu ofertele Aseptica bifati optiunea „doresc sa pimesc newsletter”.

  • Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul „Trimite comanda”.

  • Retururi