Termenii şi conditiile se vor aplica tuturor bunurilor vândute de Aseptica Pharma SRL prin intermediul magazinului online www.aseptica.ro către Cumpărător.

Termeni utilizaţi:

Cumpărător: persoană fizică sau juridică ce lansează o Comandă.
Vânzător: SC Aseptica Pharma SRL cu sediul social în Bucureşti, Str. Vitioara, Nr.89-93, număr de inregistrare la Registrul Comertului:J40/12088/2010 , cod fiscal : RO7589249
Bunuri: orice produs specificat in Comandă, care va fi livrat de catre Vânzător, Cumpărătorului.
Comandă: document electronic ce survine între Vânzător şi Cumpărător şi prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Cumpărătorul este de acord sa primească aceste Bunuri şi să le plătească.

Securitatea datelor personale şi a informatiilor:

• Datele personale introduse de catre Cumpărător vor fi folosite de Vânzător, numai in scopul declarat al acestui site.
• Informatiile din Comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor şi livrarea produselor comandate acestea nefiind furnizate unei terţe părţi.
• Vânzătorul nu vinde şi nu oferă adresele de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
• Vânzătorul îşi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a Cumpărătorului.
• Cumpărătorul poate renunţa oricând la primirea ofertelor promotionale prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site. 

Declinarea responsabilitatii:

• Informaţiile existente pe site-ul www.aseptica.ro au fost introduse maximă atenţie, totuşi erorile nu sunt imposibile. Din acest motiv, Vânzătorul îşi declină responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare în ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
• În eventualitatea în care preţul sau caracteristicile unuia din Bunuri au fost greşit introduse in bazele noastre de date sau au fost afişate incorect dar livrarea nu s-a efectuat încă, Vânzătorul isi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului Bun şi de a anunta Cumpărătorul in cel mai scurt timp cu privire la eroarea apărută.
• Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele livrate pot diferi de imagini datorită modificării caracteristicilor sau design-ului fără o notificare prealabilă de către producători.
• Valoarea maximă a obligaţiilor Vânzătorului, faţă de Cumpărător în cazul nelivrarii sau livrării necorespunzătoare a unui Bun este egală cu valoarea Buburilor încasate de Vânzător de la Cumpărător.. Vânzătorul nu poate fi facut răspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate Cumpărătorului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a Bunurilor.

Garanţia produselor:

• Bunurile cumpărate prin intermediul site-ului beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica, specificata pe site.
• Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

Livrarea produselor catre persoane fizice:

Persoanele fizice nu pot achizitiona produsele direct din magazin.
Vanzare catre persoanele fizice se poate face prin trimiterea coletului prin firme de curier sau tranport propriu asigurat de Vanzator.

Returnarea produselor:

Cumpărătorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au insotit) şi sa nu prezinte deteriorari sau urme vizibile de folosire. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Termene de livrare: Termenul de expediere a Bunurilor comandate de pe site-ul www.aseptica.ro, se incadreaza de regulă, în termenul de 24 de ore din momentul confirmării telefonice a comenzii, in functie de modul de livrare ales de catre Cumpărător si/sau de stocul de produse existent la Vânzător. In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, Vânzătorul poate mari termenul de expediere. Taxe suplimentare: Pretul final platit de client este format din pretul produsului şi cheltuielile de expediere. Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii. In cazul in care localitatea de livrare nu se afla in reteaua Urgent Curier, poate exista un cost suplimentar pentru transport.

Frauda:

Orice incercare de a accesa datele personale ale unui Cumpărător sau de a modifica continutul site-ului www.aseptica.ro sau de a afecta performantele serverului de pe care ruleaza acest site, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.aseptica.ro, şi va face obiectul unei plangeri penale la organele abilitate impotriva celor care au incercat faptul mai sus specificat. Litigii: Orice litigiu aparut intre Cumpărător şi Vânzător va fi rezolvat pe cale amiabilă. In cazul in care nu se reuşeşte stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecata de pe raza municipiului Bucuresti.Orice comanda efectuata prin intermediul site-ului www.aseptica.ro implica acordul neconditionat al Cumpărătorului cu acesti Termeni şi Conditii.