Tensiometru digital pentru incheietura, Farmac Zabban

FZ2202626610M
125,00 lei
Fara TVA

Tensiometru digital pentru incheietura

Cantitate
In stoc

Instalarea bateriilor

Schimbați bateriile când apare simbolul LOW BATTERY (BATTERIA SCARICA) sau când dispozitivul nu mai răspunde la comenzi. Înlocuiți toate bateriile uzate cu altele noi și nu combinați baterii noi cu cele vechi. De asemenea, nu amestecați baterii alcaline, standard (carbon-zinc) cu cele reîncărcabile (cadmiu). Acest lucru ar putea cauza o scădere a duratei de viață a bateriei sau defecțiuni ale dispozitivului. Scoateți capacul bateriei și introduceți 4 baterii alcaline AAA (1,5 V, LR03) în compartimentul pentru baterii. Asigurați-vă că polii "+" și "-" ai bateriei coincid cu semnele de pe aprat.

Atenție! Bateriile sunt deșeuri periculoase. Nu le aruncați împreună cu deșeurile menajere. Aruncați bateriile uzate la unitatea de reciclare în conformitate cu regulile locale. Nu lăsați bateriile la îndemâna copiilor. Pentru a prelungi durata de viață a bateriilor și pentru a evita daunele, scoateți bateriile din dispozitiv dacă nu îl folosiți pe perioade mai lungi de timp. Dacă aveți date salvate pe dispozitiv, acestea nu se vor șterge în momentul schimbării bateriilor. După schimbarea bateriilor, resetați data și ora..

Așezarea manșetei

Nu așezați manșeta de presiune peste mâneca unei jachete sau cămăși. Înfășurați manșeta pentru tensiune arterială în jurul încheieturii tale goale, cu monitorul îndreptat spre dvs. Înfășurați comod manșeta. Nu o strângeți prea tare. Îndoiți restul manșetei înapoi, astfel încât să nu vă deranjeze. Lăsați aproximativ 10 mm între manșetă și partea inferioară a palmei.

Notă! Nu utilizaţi acest dispozitiv dacă încheietura mâinii dumneavoastră este lovita in orice fel. Nu înfășurați manșeta în niciun loc pe corp, în afară de încheietura mâinii.

Ghid de pozitionare Este extrem de important ca manșeta să fie la aceeași înălțime cu inima. A avea o manșetă mai joasă sau mai mare poate provoca rezultate inexacte. Stati confortabil cu picioarele pe pământ. Așezați manseta pe încheietura mâinii. Puneți cotul pe masă și sprijiniți dosul mâinii pe carcasa dispozitivului sau alt obiect. Așezați-vă încheietura mâinii pe cotiera din cutie până când incheietura este la aceeași înălțime cu inima. Relaxati mâna și întoarceți palma în sus.

Procedura de masurare Apăsați butonul START / STOP pentru a începe măsurătoarea.

Setarea datei și orei

A.Apăsați tasta  . Poziția pentru an (L’ANNO) va lumina intermitent. Utilizați butonul + pentru a selecta anul curent.

 B. După ce ați terminat ajustările de mai sus, apăsați butonul   pentru a regla LUNA (MESE) curentă. Apăsați butonul + pentru a selecta LUNA curentă

C. Continuați să setați DATA curentă (de la 1 la 31), ORA (1.2 ...... 12 PM, 1 PM ......, 12) și MINUTELE (00.01 ...... , 59) așa cum este indicat în pasul B

D. AN-LUNA-DATA-ORA-MINUT pot fi ajustate în ordine. Apăsați butonul pentru a salva setările și a comuta în modul Standby.

Măsurarea tensiunii arteriale

A. În modul Standby, apăsați butonul + pentru a selecta Utilizatorul 1, 2 sau 3.

B. Cu manșeta înfășurată în jurul brațului, apăsați butonul START / STOP pentru a confirma utilizatorul selectat și a începe măsurarea.

Notă! Nu umflați manșeta până când nu este înfășurată în jurul brațului. Toate simbolurile sunt afișate timp de 1,5 secunde. Odată ce toate simbolurile au dispărut, ecranul ar trebui să arate „00”. Tensiometrul este „Gata de măsurat” și se va umfla automat.

C. În timpul fazei de umflare a manșetei, tensiometrul va determina automat nivelul ideal de inflație. Simbolul bătăilor inimii  ( ) va clipi la fiecare bataie a inimii. Rămâneți nemișcat până  se încheie întregul proces de măsurare

Toate simbolurile sunt afișate timp de 1,5 secunde. Odată ce toate simbolurile au dispărut, ecranul ar trebui să arate „00”. Tensiometrul este „Gata de măsurat” și se va umfla automat.

Notă! Dacă manșeta continuă să se umfle fără oprire, îndepărtați-o. Dacă doriți să opriți măsurătoarea, apăsați butonul START / STOP. Manșeta se va dezumfla imediat după apăsarea butonului.

D. Când s-a terminat măsurătoarea, manșeta se dezumflă automat. Presiunea sistolică și diastolică, ritmul cardiac, precum și detectorul de bătăi neregulate ale inimii (dacă există) sunt afișate împreună cu data și ora timp de 1 minut, iar rezultatele sunt stocate automat în memorie.

E. Dacă nu este folosit mai mult de 1 minut, dispozitivul se oprește automat.

Salvarea datelor

Rezultatele fiecărei măsurători sunt salvate automat împreună cu data și ora. Aparatul este dotat cu 3 memorii interne, pentru fiecare utilizator. Dacă sunt depățite 40 de măsurători pentru un utilizator, cele vechi se vor șterge automat.

Apelarea informațiilor

A Apăsați butonul + pentru a selecta Utilizatorul 1, 2 sau 3.

B. Apăsați butonul MEM pentru a intra în modul Memorie.Dacă nu există date salvate anterior (cu excepția lunii, datei și orei), nu va apărea nimic pe afișaj . Dacă există date, prima valoare afișată va fi media ultimelor 3 măsurători.

 C. Apăsați butonul MEM pentru a citi următoarele măsurători, în ordine.

D. Pentru a opri citirea memoriilor, apăsați butonul START / STOP și treceți în modul Standby.

Ștergerea datelor

Apăsați butonul + pentru a selecta User 1, 2 sau3. Apăsați butonul MEM pentru a intra în modul Memorie. Apăsați și mențineți apăsate butoanele + și   , în același timp; toate datele utilizatorului vor fi șterse automat

Notă: Odată șterse, datele NU POATE fi recuperate.

Întreținere dispozitiv Nu răsuciți brățara în niciun fel.Nu apăsați butonul START / STOP dacă manșeta nu este înfășurată în jurul brațului dumneavoastră. • Nu scăpați produsul și evitați orice impact puternic. Folosiți o cârpă înmuiată în apă sau un produs de curățare blând pentru a curăța dispozitivul și a-l usca imediat cu o cârpă uscată. Nu utilizați detergenți sau produse puternice pentru a curăța dispozitivul.

Dezinfecție - Folosiți o cârpă înmuiată în alcool 75% pentru a curăța suprafața brățării timp de 10 secunde. Asigurați-vă că manșeta este complet uscată înainte de utilizare. Nu încercați să dezasamblați sau să schimbați nicio piesă a aparatului, inclusiv manșeta, deoarece înlocuirea lor poate duce la erori de măsurare. Vă rugăm să contactați asistența pentru orice sugestie sau cerere. • Nu efectuați întreținerea echipamentului în timpul masuratoarii. Numai personalul tehnic instruit este autorizat să repare și să demonteze dispozitivul, inclusiv actualizări de software, corecții și întreținere. „Notă! Calitatea apei necesară pentru curățare și dezinfecție: apă de la robinet.

Depozitare Dacă dispozitivul nu este folosit pentru o perioadă lungă de timp, scoateți bateriile din el (scurgerea de acid din baterie poate cauza funcționarea defectuoasă a dispozitivului). • Păstrați întotdeauna cutia originală și folosiți-o pentru transport sau depozitare. Nu expuneți dispozitivul la lumina directă a soarelui, la temperaturi ridicate sau la medii umede sau cu praf.

Distribuitor: S.C. Aseptica Pharma S.R.L., Bucuresti, sector 3, Str Vitioara, nr 89-93.

Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.

FZ2202626610M