KLINTENSIV -Dezinfectant suprafete gata de lucru 1L
  • KLINTENSIV -Dezinfectant suprafete gata de lucru 1L

Dezinfectant suprafete gata de lucru 1L, KLINTENSIV

KLI22
27,50 lei

(32,73 lei bucata cu TVA)

Fara TVA

Solutie dezinfectanta de nivel inalt, fara alcool, gata de utilizare, recomandata pentru suprafete delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica. Potrivit pentru uz in domeniul medical, colectivitati si industrial.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Mod de utilizare: Se pulverizeaza direct pe zona care necesita curatare sau dezinfectare si se distribuie uniform solutia activa peste intreaga suprafata si obiectele care trebuiesc dezinfectate (se poate utiliza o bucata de material textil netesut). Se lasa sa actioneze minim 5 minute. Nu necesita clatire.

Substante active: Clorura de didecildimetilamoniu si saruri cuaternare de amoniu.

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

  • Grupa principală 1: Dezinfectante şi produse biocide
  • Tip de produs: 2 – Dezinfectant pentru suprafețe, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin ștergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceață rece) în domeniul medical, industrial, institutional, colectivități, casnic.
  • Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populație

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 30˚C.

KLI22