• Nou
FARMACTIVE SILVER SPRAY cu argint coloidal si acid hianuronic
  • FARMACTIVE SILVER SPRAY cu argint coloidal si acid hianuronic
  • FARMACTIVE SILVER SPRAY cu argint coloidal si acid hianuronic

OFERTA Spray cu argint coloidal si acid hialuronic Farmactive Silver Spray 6+1Gratis

FZ1701360010A OF
270,00 lei
Fara TVA

Spray-ul Farmactive Silver este un pulverizator spray-pudră, ce conține elemente de argint coloidal și acid hialuronic (sare sodică).Argintul coloidal are proprietăți antibacteriene ce ajută la prevenirea contaminării microbiene de la îmbrăcăminte și protejează rana de bacteriile externe.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Compoziția :Argint coloidal 2%,acid hialuronic 0,2%,caolin ușor, dioxid de silicon, amestec de propelanți
 
Destinație de utilizare: Tratamentul topic și temporar al leziunilor de piele neinfectate (de exemplu tăieturi, abraziuni,răni,arsuri minore,plăgi post-operatorii, ulcere de decubit sau de presiune, iritații provocate de incontinență urinară și scutece).
 
Descrierea produsului :Spray-ul Farmactive Silver este un pulverizator spray-pudră, ce conține elemente de argint coloidal și acid hialuronic (sare sodică).Argintul coloidal are proprietăți antibacteriene ce ajută la prevenirea contaminării microbiene de la îmbrăcăminte și protejează rana de bacteriile externe.
Acidul hialuronic  este un polizaharid conținut în mod natural în țesutul de lagătură al corpului uman,exercitînd funcții de umezire și lubrifiere.În timpul procesului de vindecare a leziunii, proprietățile de umezire ale acidului de hialuronic ajută la mișcarea celulelor fiziologice și difuzarea moleculelor solubile în apă.
Argintul și acidul hialuronic sunt în formulă cu caolinul ușor  și dioxidul de silicon care are proprietăți absorbante și controlează exudații,creînd un micro-mediu favorabil pentru vindecarea naturală a rănii.
 
Instruțiuni de utilizare: Curățați atent rana, agitați bine sticluța și ținînd-o în poziție verticală la aproximativ 10cm distanță de la rană , pulverizați o cantitate suficientă pentru a acoeri suprafața rănii.
Pulverizați în intervale scurte pentru a evita dispersia pudrei în aer.
După utilzare, acoperți cu tifon steril .
După utilizare, puneți capacul.
Repetați aplicarea o dată sau de două ori pe zi,după necesitate, după verificarea leziunii și curățarea corectă a suprafeței cu apă sau cu soluție salină.
 
Producator:Farmac-Zabban SPA, Italia
FZ1701360010A OF