• Nou
Physiological saline , sterile isotonic 5ml X 20 fl
  • Physiological saline , sterile isotonic 5ml X 20 fl

Ser fiziologic izotonic steril, Physiological saline, 5ml x 20 fl

FZ1400000009M
20,00 lei

(23,80 lei bucata cu TVA)

Fara TVA

Serul fiziologic Farmac Zabban este o solutie izotonica sterila, gata de utilizare, indicata in special pentru curatarea si hidratarea nazala a copiilor si adultilor, dar si pentru terapia cu aerosoli. 

Cantitate
In stoc

Prospect

Serul fiziologic Farmac Zabban este o solutie izotonica sterila, gata de utilizare, indicata in special pentru curatarea si hidratarea nazala a copiilor si adultilor, dar si pentru terapia cu aerosoli. 

Curata secretiile nazale, facilitand respiratia, alimentatia si somnul nou-nascutilor. Este de asemenea indicat pentru hidratarea mucoasei nazale, atunci cand conditiile ambientale determina uscaciunea acesteia. Favorizeaza excretia secretiilor nazale. 

Serul fiziologic Farma Zabban poate fi utilizat si pentru igiena ochilor . Poate fi aplicat de mai multe ori pe zi, timp de o perioada indelungata, in perfecta siguranta. Nu contine conservanti. 

 Terapia cu aerosoli

Serul fiziologic poate fi utilizat ca unica substanta pentru a determina fluidificarea secretiilor. In acest caz, urmati indicatiile de utilizare ale aparatului de aerosoli. 

Se poate utiliza pentru diluarea medicamentelor . In acest caz urmati instructiunile prevazute pentru administrarea medicamentului respectiv.

Utilizare

Deschideti flaconul prin rotirea capacului. Asezati copilul in pozitie culcata sau sezand, daca varsta permite, cu capul inclinat catre dreapta si introduceti partea superioara a flaconului in nara stanga. Repetati operatiunea si pentru nara dreapta. 

Pentru uzul oftalmic- desfaceti flaconul fara a atinge partea superioara a acestuia si picurati in ochi, sau stergeti ochii cu un pansament steril imbibat in serul fiziologic. 

Compozitie

100ml contin:

    -clurura de sodiu 0.9g

    -apa sterila pana la 100ml

Doza

Igiena nasului: 1-4 aplicari pe zi

Uz oftalmic: 1-2 picaturi per ochi, de 3 ori pe zi

Precautii:

-non-injectabila

-uz unic

-a nu se sufla nasul timp de 10 minute dupa administrare

-nu lasati la indemana copiilor

-nu utilizati dupa expirare

-a se pastra la temperatura camerei

-nu utilizati daca ambalajul este deteriorat

Ambalare

cutie cu 20 flacoane 5ml

Expirare

Flacoanele nedesfacute sunt valabile 36luni

Solutie sterila

Ambalaj

FZ1400000009M